Wil je je grenzen verleggen? Welkom in de ADVANCED SCUBA DIVING wereld van het duiken voor NOB gevorderden!!

DiveDiveDive organiseert ieder jaar een groot aantal NOB specialties. De specialties tellen mee voor het felbegeerde NOB 4**** brevet (nieuw: je moet minimaal zes specialties hebben gehaald). Met het onderstaande programma raak je dit jaar al een heel eind op weg en kun je ook nog eens kiezen uit een breed palet van leerzame specialties. Ook op weg naar viersters? Of wil je als instructeur stage lopen bij een van de specialisaties?

Viersters duiker: Als je 250 duiken hebt gemaakt en zes specialisaties hebt afgerond kun je als driesters duiker je viersters brevet aanvragen.

Voor data en prijzen: zie programma zoals aangegeven op de home-page.

Uiteraard mag je van ons een efficiente lesuitvoering verwachten. Daarvoor verwachten wij van jou een serieuze voorbereiding: het is de bedoeling dat je het desbetreffende boekje met brevetverklaring zelf besteld bij de NOB, de stof voorafgaande aan de les goed hebt doorgenomen en de eventuele toetsvragen al goeddeels beheerst.

Na een succesvolle afronding van de specialty tekenen wij je logboek af en je ontvangt van ons de brevetverklaring waarmee je desgewenst zelf het brevetkaartje kunt aanvragen.


NOB Opledingen

 

 

Terug naar HOOFDPAGINA van Advanced Scuba Diving